Make-Ahead Egg Biscuit Bites (voor je vriezer)

Dit is precies het soort recept dat ik nu nodig heb … dus ik ben verheugd om deze Make-Ahead Egg Biscuit Bites met jullie te delen in de nieuwe post van vandaag!

Waarom vooruitstrevende recepten de sleutel zijn

De laatste tijd lijkt het erop dat mijn meisjes alleen maar komen en gaan met heel weinig tijd thuis tussendoor. Ze zijn vijf dagen per week (!!) terug in het schoolgebouw plus jongleerclinics en try-outs deze maand voor zowel hun school- als reissport (cheer), aanstaande eindexamenexamens, bijles en meer. Het voelt absoluut alsof ons normale, drukke leven officieel terug is en hier zal blijven!

En, in plaats van ineen te krimpen als ze een verpakte reep pakken als ontbijt voor onderweg of een tussendoortje tussen school en sport, heb ik besloten dat ik mijn zelfgemaakte eetgame moet opvoeren met een aantal aantrekkelijke items die ze in plaats daarvan willen nemen!

Dus vandaag deel ik de Make-Ahead Egg Biscuit Bites waar ze dol op zijn (en ik serveer met een beetje vers fruit erbij… ik schud de producten hier altijd rond!). Jij kan bewaar ze een paar dagen in de koelkast of laat in de vriezerr, en ze zijn niet moeilijk voor te bereiden!

Het samenstellen van de Make-Ahead Egg Biscuit Bites

Eierkoekjes invriezen, ontdooien en opwarmen

Ze wegzetten in de vriezer is het makkelijke gedeelte, maar er zijn een aantal manieren om het te doen.

Hoe te bevriezen:

Wikkel elk afzonderlijk eierkoekje in een strook bakpapier, plaats ze voorzichtig samen in een grote diepvrieszak (vergeet niet de inhoud en de datum te markeren) en vries in.

Ontdooien en opwarmen:

Persoonlijk haal ik de avond ervoor alle bevroren ontbijtproducten tevoorschijn (of het nu een koekje, burrito, muffins, wafels of pannenkoeken is) en laat het een nacht langzaam in de koelkast ontdooien. Verwarm het vervolgens ongeveer 20 tot 30 seconden in de magnetron.

Als je ’s nachts niet hebt kunnen ontdooien, verwarm het dan iets langer in de magnetron op 50% vermogen.

Je kunt het ook 3 tot 5 minuten in de broodroosteroven op 350 verwarmen. U kunt de bovenkant van het koekje eraf halen voor een gelijkmatiger opwarming.

Andere ideeën voor ontbijtrecepten

Hier zijn enkele meer diepvriesvriendelijke ontbijtrecepten die volkoren gebruiken en perfect zijn om te pakken en mee te nemen.

Make-Ahead Egg Biscuit Bites

Sla de sterk bewerkte, verpakte, grab-and-go-items over en maak in plaats daarvan deze gemakkelijke Make-Ahead Egg Biscuit Bites. Ze zijn vriezer-vriendelijk en perfect voor drukke ochtenden.

Afdrukken

Eierkoekjes maken op 100 dagen echt voedsel


Ingrediënten

Voor de eieren

  • boter, voor koken
  • 8 eieren
  • 2 eetlepels melk
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/8 theelepel peper

Voor het spek (kan ham of worst vervangen)

Voor montage

  • 12 plakjes kaas, kleine vierkante plakjes (keuze naar keuze, cheddar of jack aanbevolen)

Instructies

Voor de eieren

  1. Verwarm de oven voor op 325 graden F. Vet een vierkante ovenschaal van 20 cm of 23 cm royaal in met boter en zet opzij.

  2. Klop de eieren, melk, zout en peper in een middelgrote kom tot ze goed gemengd en uniform van kleur zijn. Giet het eimengsel in de ingevette ovenschaal en bak in 15 – 20 minuten gaar en niet meer vloeibaar. Snijd in twaalf rechthoeken.

Voor de koekjes

  1. Verwarm de oven voor op 450 graden F. Combineer de bloem, bakpoeder en zout in een grote kom. Klop samen.

  2. Snijd de koude boter in stukjes ter grootte van een erwt en werk deze met een a. Door het deeg gebak blender tool of de achterkant van een vork (of je handen – gebruik gewoon je vingers om de met bloem bedekte boter in kleinere stukjes te persen). Roer de karnemelk erdoor met een vork tot het net gecombineerd is.

  3. Leg het deeg op een met bloem bestoven oppervlak en strooi er meer bloem overheen. Vouw het deeg over zichzelf heen en dep het 15 of 20 keer terug. Gebruik je handen om het tot een dik stuk van ongeveer 3/4 tot 1 ″ dik te kloppen en gebruik een mes om het deeg in twaalf vierkanten te snijden (vouw ​​de restjes aan het einde samen voor het laatste stuk).

  4. Verdeel de stukjes over een bakplaat en bak ze in ongeveer 10 tot 12 minuten tot ze luchtig en goudbruin zijn.

Voor het spek (kan ham of worst vervangen)

  1. Verwarm de oven voor op 450 graden F (kan tegelijkertijd met de koekjes bakken). Bekleed een bakplaat met folie en bedek met een metalen bak- / koelrek.

  2. Leg het spek in een enkele laag over het rek. Bak 12 tot 18 minuten, afhankelijk van de dikte van het spek en hoe knapperig je het lekker vindt.

Voor montage

  1. Snijd de bovenkant van elk koekje en bedek het onderste stuk met de stukjes ei, spek en kaas. Plaats het bovenste stuk er weer op en bewaar in de koelkast of wikkel het in perkament, doe het in een diepvrieszak en bewaar het in de vriezer voor een regenachtige dag.


Recept notities

Indien mogelijk raden we biologische ingrediënten aan.

Voedingsfeiten

Voedingsfeiten

Make-Ahead Egg Biscuit Bites

Hoeveelheid per portie

Calorieën 317 Calorieën van vet 189

% Dagelijkse waarde*

Dik 21 g32%

Verzadigd vet 11 g69%

Transvet 1 g

Cholesterol 158 mg53%

Natrium 631 mg27%

Kalium 194 mg6%

Koolhydraten 17g6%

Vezel 2g8%

Suiker 1g1%

Eiwit 15 g30%

Vitamine A. 599IU12%

Calcium 331 mg33%

Ijzer 2 mg11%

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een caloriedieet 2000.