7-daags gezond maaltijdplan (7-13 juni)

Geplaatst 4 juni 2021 door Gina

Een gratis 7-daags, flexibel afslankmaaltijdplan inclusief ontbijt, lunch en diner en een boodschappenlijstje. Recepten bevatten macro’s en WW-punten.

7-daags gezond maaltijdplan

Sommige van mijn favoriete maaltijden bij warm weer zijn eenvoudig: buiten gegrild! Bekijk mijn Portobello Burger met Mozzarella en Pesto Mayo, Foil Packet Spice Rubbed Fish met Watermelon Salsa of de Easy Inside Out Turkey Cheeseburgers. Geen verwarming van de keuken en eenvoudig op te ruimen! Wat zijn enkele van je favoriete Skinnytaste-recepten om te grillen?

Waarom zou iedereen een maaltijd moeten plannen?

Maaltijdplanning is een geweldige manier om uw maaltijden voor de komende week te organiseren. Ook in de supermarkt bespaar je tijd en geld! En natuurlijk helpt vooruit plannen je om je doelen te bereiken!

Over het maaltijdplan

Als je nieuw bent met mijn maaltijdplannen, heb ik deze gratis, 7-daagse flexibele gezonde maaltijdplannen gedeeld (je kunt mijn vorige maaltijdplannen hier zien) die bedoeld zijn als een gids, met voldoende bewegingsruimte voor jou om meer eten, koffie, dranken, fruit, snacks, dessert, wijn, enz. toevoegen of recepten verwisselen voor maaltijden die u verkiest, u kunt recepten per cursus zoeken in de index. Je moet streven naar ongeveer 1500 calorieën* per dag.

Er is ook een nauwkeurige, georganiseerde boodschappenlijst die het boodschappen doen zoveel gemakkelijker en veel minder stressvol maakt. Bespaar u geld en tijd. Je gaat minder vaak uit eten, verspilt minder voedsel en je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand om je op het goede spoor te houden.

Tot slot, als je op Facebook zit, word dan lid van mijn Skinnytaste Facebook-community waar iedereen foto’s deelt van recepten die ze maken, kun je meedoen you hier. Ik ben dol op alle ideeën die iedereen deelt! Als je op de e-maillijst, jij kan abonneer je hier zo mis je nooit een maaltijdplan!

Ook als u niet over de Skinnytaste Maaltijdplanner, zou nu een goed moment zijn om er een te organiseren voor 2020! Vorig jaar was er een drukfout, maar nu is het perfect! Jij kan bestel hem hier!

DE DETAILS:

Ontbijt en lunch van maandag tot en met vrijdag zijn ontworpen om 1 persoon te serveren, terwijl diners en alle maaltijden op zaterdag en zondag zijn ontworpen voor een gezin van 4. Sommige recepten maken genoeg restjes voor twee nachten of lunch de volgende dag. Hoewel we echt geloven dat er geen one-size-fits-all maaltijdplan is, hebben we ons best gedaan om iets te bedenken dat een breed scala aan individuen aanspreekt. Alles is Weight Watchers-vriendelijk, ik heb de bijgewerkte WW Blue SP voor uw gemak toegevoegd, voel je vrij om recepten uit te wisselen of gebruik dit gewoon voor inspiratie!

De boodschappenlijst is uitgebreid en bevat alles wat je nodig hebt om alle maaltijden op het plan te maken. Ik heb zelfs merkaanbevelingen opgenomen van producten die ik leuk vind en vaak gebruik. Controleer uw kasten, want u zult merken dat ik veel kruiden vaak gebruik, dus misschien heeft u er al veel van.

En last but not least: dit maaltijdplan is flexibel en realistisch. er is genoeg van speelruimte voor cocktails, gezonde snacks, dessert en uit eten. En indien nodig kunt u wat dingen verplaatsen om het te laten werken met uw schema. Laat het me weten als je deze plannen gebruikt, dit zal me helpen beslissen of ik ze moet blijven delen!

MAANDAG (6/7)
B: Griekse yoghurt met bessen, noten en honing (5B 8G 5P)
L: Tonijnsalade Andijvie Wraps (1B 2G 1P) met 2 bruine rijstwafels (3B 3G 3P)
D: Veggie Lasagne Gevulde Portobello Champignons (6B 7G 6P) en een groene salade* (1B 1G 1P)
Totalen: WW-punten 16B 21G 16P, calorieën 874**

DINSDAG (8/6)
B: Proteïne PB & J Smoothie Bowl (5B 5G 5P)
L: Tonijnsalade Andijvie Wraps (1B 2G 1P) met 2 bruine rijstwafels (3B 3G 3P)
D: Cheesy Rotisserie Chicken Enchilada Skillet (9B 13G 9P) met 1 ounce avocado (1B 1G 1P)
Totalen: WW-punten 19B 24G 19P, 1090 calorieën**

WOENSDAG (6/9)
B: Griekse yoghurt met bessen, noten en honing (5B 8G 5P)
L: Eiwit Ei en Quinoa Salade Potten (6B 9G 5P)
D: Instant Pot Gestoofd Rundvlees (5B 5G 5P) met ¾ kopje bruine rijst (5B 5G 0P) en Quick Cabbage Slaw (2B 2G 2P)

Totalen: WW-punten 23B 29G 17P, calorieën 1119**

DONDERDAG (6/10)
B: Proteïne PB & J Smoothie Bowl (5B 5G 5P)
L: Eiwit Ei en Quinoa Salade Potten (6B 9G 5P)
D: OVERLEVEN Instant Pot Gestoofd Rundvlees (5B 5G 5P) met 2 maïstortilla’s (3B 3G 3P), ¼ kopje geraspte kool (0B 0G 0P) en Pico de Gallo (0B 0G 0P)

Totalen: WW-punten 19B 22G 18P, calorieën 1.044**

VRIJDAG (6/11)
B: Griekse yoghurt met bessen, noten en honing (5B 8G 5P)
L: Spiraalvormige Griekse komkommersalade met citroen en feta (7B 7G 7P)
D: Gegrilde Zalm Met Avocado Bruschetta # (3B 7G 3P) Met Perfect Gegrilde Courgette (1B 1G 1P)

Totalen: WW-punten 16B 23G 16P, calorieën 864**

ZATERDAG (6/12)
B: Ontbijtschotel met Spinazie en Feta (6B 10G 6P)
L: Zalm Avocado Salade (5B 8G 5P)
D: DINER UIT of BESTEL IN!

Totalen: WW-punten 11B 18G 11P, calorieën 625**

ZONDAG (6/13)
B: OVERGESLAGEN Ontbijtschotel met Spinazie en Feta (6B 10G 6P)
L: Turkey Club (recept x 4) (7B 8G 7P) met 1 gesneden Perzische komkommer (0B 0G 0P)
D: Slow Cooker Salsa Kip Met Zwarte Bonen En Maïs (3B 9G 3P) Met Koriander Limoen Bloemkool Rijst (1B 1G 1P)

Totalen: WW-punten 17B 28G 17P, calorieën 1.130**

*Groene salade bevat 6 kopjes gemengde groenten, 2 lente-uitjes, elk ½ kopje: tomaten, komkommer, wortelen, kikkererwten en ¼ kopje lichte vinaigrette.
**Dit is slechts een richtlijn, vrouwen moeten streven naar ongeveer 1500 calorieën per dag. Hier is een handige rekenmachine om je caloriebehoefte in te schatten. Ik heb genoeg bewegingsruimte voor je gelaten om meer voedsel toe te voegen, zoals koffie, dranken, fruit, snacks, dessert, wijn, enz.

# Grill een extra pond zalm voor de lunch op zaterdag.

*Google-document

CreditSource link

Cateringinhoogezandsappemeer
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart