
Dit is wat ik een serieus “snelkoppelingsrecept” zou noemen met voorgemengde kruiden en vis die in minder dan 10 minuten gaar is. We voegen vaak mango toe aan onze vistaco’s, maar dit is de eerste keer dat ik het heb geprobeerd met zwartgeblakerde vis (een favoriet van het gezin), en laat me je vertellen … het is een winnende combinatie!
Ik vind het heerlijk als zoiets eenvoudigs zo ongelooflijk lekker en gezond is. Dit wordt zeker de nieuwe manier waarop we vistaco’s maken in de nabije toekomst (want het is geen geheim hoe ik het leuk vind om dingen uit te wisselen wanneer ik maar kan)! Wat is je favoriete manier om vistaco’s te maken?
Laten we, voordat ik op het recept inga, bespreken hoe je een mango snijdt, aangezien ik weet dat het soms een beetje lastig of intimiderend kan zijn. Ik zeg niet dat dit de “juiste” manier is, maar dit is het wel mijn manier. Hier is wat je moet doen …
Hoe Om een mango te snijden
- Schil eerst de buitenkant van een rijpe (ietwat zachte) mango met een wortelschiller.
- Ten tweede, plaats de mango rechtop en snijd met een van deze in het midden handige, dandy tools (afgebeeld).
- Ten derde, leg de twee stukken zonder het zaad plat op een snijplank en snijd ze weg.
- Ten vierde, en vergeet deze stap nooit, raap het zaad op en knabbel de stukjes af die intact zijn gebleven!

Meer favoriete Taco-recepten
Het hoeft geen dinsdag te zijn om van taco’s te genieten! We houden van afwisseling, dus hier zijn enkele van onze favoriete manieren om van taco-avonden te wisselen.
Super snelle gezwarte vistaco’s met mango
Deze zwartgeblakerde vistaco’s met mango, gemaakt met een voorgemengde kruidenmix, zijn supersnel en gemakkelijk samen te trekken voor het avondeten.

Ingrediënten
- 1 pond witte vis, (zoals roodbaars of snapper, geen huid), in kleine stukjes van 1 “tot 2” gesneden
- 4 eetlepels gesmolten boter
- 2 eetlepels Zwartgeblakerde roodbaars magische kruiden, (verkocht op Amazon en andere supermarkten) of iets dergelijks
- 1 mango-, geschild en in dunne plakjes gesneden
Om te serveren
- 4 maïstortilla’s
- 12 ons kaas, (verkruimelde queso-fresco of versnipperde Monterey Jack)
- zure room
- partjes limoen
- koriander
Instructies
Verwarm een gietijzeren koekenpan op middelhoog vuur.
Doe de gehakte vis in een ondiepe kom, giet de gesmolten boter erover en gooi rond om te coaten. Bestrooi met de kruiden en meng opnieuw tot alles goed bedekt is.
Leg de gekruide stukjes vis in de hete koekenpan en kook tot de vis schilferig begint te worden en niet langer transparant is op de bodem, 3 tot 4 minuten. Draai de stukken voorzichtig om en kook tot ze ondoorzichtig en schilferig zijn, nog een paar minuten.
Serveer direct met de tortilla’s, mango en andere toppings.
Recept notities
Voedingsfeiten
Voedingsfeiten
Super snelle gezwarte vistaco’s met mango
Hoeveelheid per portie
Calorieën 551 Calorieën van vet 306
% Dagelijkse waarde*
Dik 34 g52%
Verzadigd vet 19 g119%
Transvet 1 g
Cholesterol 145 mg48%
Natrium 960 mg42%
Kalium 591 mg17%
Koolhydraten 22 g7%
Vezel 2g8%
Suiker 9g10%
Eiwit 40 g80%
Vitamine A. 1596IU32%
Vitamine C 19 mg23%
Calcium 523 mg52%
Ijzer 1 mg6%
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een caloriedieet 2000.
Berichten kunnen gelieerde links bevatten. Als u een product koopt via een aangesloten link, zijn uw kosten hetzelfde, maar ontvangt u 100 Days of Real Food automatisch een kleine commissie. Uw steun wordt enorm gewaardeerd en helpt ons onze boodschap te verspreiden!
CreditSource link