7-daags gezond maaltijdplan (31 mei – 6 juni)

Geplaatst 28 mei 2021 door Gina

Een gratis 7-daags, flexibel afslankmaaltijdplan inclusief ontbijt, lunch en diner en een boodschappenlijstje. Recepten bevatten macro’s en WW-punten.

7-daags gezond maaltijdplan

Herdenkingsdag! Kun je geloven dat we dit jaar bijna halverwege zijn???? Ik kan het niet, maar ik ben dankbaar voor degenen in uniform die het ultieme offer hebben gebracht en ik ben dankbaar dat de dingen weer normaal beginnen te worden! Als je van hamburgers, pastasalades of desserts houdt, ben je hier aan het juiste adres om een ​​aantal geweldige recepten te bekijken! Slechts een paar van mijn favorieten zijn de supereenvoudige Macaronisalade met Tomaten, de Trifle van Rood, Wit en Bosbessen en de Easy Inside Out Turkey Cheeseburgers. Skinnytaste maaltijdpakketten zal nog steeds beschikbaar zijn op voor een beperkte tijd tot en met mei en juni! Ontvang heerlijke, door diëtisten goedgekeurde recepten met elk ingrediënt dat u nodig heeft, direct aan uw deur afgeleverd. Zoek gewoon naar mijn Skinnytaste-badge op het menu. !

Waarom zou iedereen een maaltijd moeten plannen?

Maaltijdplanning is een geweldige manier om uw maaltijden voor de komende week te organiseren. Ook in de supermarkt bespaar je tijd en geld! En natuurlijk helpt vooruit plannen je om je doelen te bereiken!

Over het maaltijdplan

Als je nieuw bent met mijn maaltijdplannen, heb ik deze gratis, 7-daagse flexibele gezonde maaltijdplannen gedeeld (je kunt mijn vorige maaltijdplannen hier zien) die bedoeld zijn als een gids, met voldoende bewegingsruimte voor jou om meer eten, koffie, dranken, fruit, snacks, dessert, wijn, enz. toevoegen of recepten verwisselen voor maaltijden die u verkiest, u kunt recepten per cursus zoeken in de index. Je moet streven naar ongeveer 1500 calorieën* per dag.

Er is ook een nauwkeurige, georganiseerde boodschappenlijst die het boodschappen doen zoveel gemakkelijker en veel minder stressvol maakt. Bespaar u geld en tijd. Je gaat minder vaak uit eten, verspilt minder voedsel en je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand om je op het goede spoor te houden.

Tot slot, als je op Facebook zit, word dan lid van mijn Skinnytaste Facebook-gemeenschap waar iedereen foto’s deelt van recepten die ze maken, kun je meedoen you hier. Ik ben dol op alle ideeën die iedereen deelt! Als je op de e-maillijst, jij kan schrijf je hier in zo mis je nooit een maaltijdplan!

Ook als u niet over de Skinnytaste Maaltijdplanner, zou nu een goed moment zijn om er een te organiseren voor 2020! Vorig jaar was er een drukfout, maar nu is het perfect! Jij kan bestel hem hier!

DE DETAILS:

Ontbijt en lunch van maandag tot en met vrijdag zijn ontworpen om 1 persoon te serveren, terwijl diners en alle maaltijden op zaterdag en zondag zijn ontworpen voor een gezin van 4. Sommige recepten maken genoeg restjes voor twee nachten of lunch de volgende dag. Hoewel we echt geloven dat er geen one-size-fits-all maaltijdplan is, hebben we ons best gedaan om iets te bedenken dat een breed scala aan individuen aanspreekt. Alles is Weight Watchers-vriendelijk, ik heb de bijgewerkte WW Blue SP voor uw gemak toegevoegd, voel je vrij om recepten uit te wisselen of gebruik dit gewoon voor inspiratie!

De boodschappenlijst is uitgebreid en bevat alles wat je nodig hebt om alle maaltijden op het plan te maken. Ik heb zelfs merkaanbevelingen opgenomen van producten waar ik van hou en die ik vaak gebruik. Controleer uw kasten, want u zult merken dat ik veel kruiden vaak gebruik, dus misschien heeft u er al veel van.

En last but not least: dit maaltijdplan is flexibel en realistisch. Er is genoeg van speelruimte voor cocktails, gezonde snacks, desserts en diners. En indien nodig kunt u een aantal dingen verplaatsen om het te laten werken met uw schema. Laat het me weten als je deze plannen gebruikt, dit zal me helpen beslissen of ik ze moet blijven delen!

MAANDAG (5/31)
B: 2 hardgekookte eieren (0B 4G 0P) en 1 kop gemengde bessen (0B 0G 0P)
L: Griekse pastasalade (5B 5G 5P) en gegrilde scampi-spiesjes met garnalen (1B 3G 1P)
D: Salsa Verde Burgers (7B 7G 7P) en Rainbow Aardappelsalade (5B 5G 2P)
Totalen: WW-punten 18B 24G 15P, calorieën 1.153*

DINSDAG (6/1)
B: Hartige Kwarkkom (3B 3G 3P)
L: Waldorfsalade met kip (3B 4G 3P) op 1 sneetje volkorenbrood (3B 3G 3P)
D: Vegetarische zwarte bonentaco’s (9B 11G 9P) met koriander-limoenbloemkoolrijst (1B 1G 1P)
Totalen: WW-punten 19B 22G 19P, calorieën 995 *

WOENSDAG (6/2)
B: 2 hardgekookte eieren (0B 4G 0P) en 1 kop gemengde bessen (0B 0G 0P)
L: Waldorfsalade met kip (3B 4G 3P) op 1 sneetje volkorenbrood (3B 3G 3P)
D: Airfryer Kipsandwich met Sriracha Mayo (6B 8G 6P) met 8 worteltjes (0B 0G 0P)
Totalen: WW-punten 12B 19G 12P, calorieën 936 *

DONDERDAG (6/3)
B: Hartige Kwarkkom (3B 3G 3P)
L: Waldorfsalade met kip (3B 4G 3P) op 1 sneetje volkorenbrood (3B 3G 3P)
D: Met Kalkoen Gevulde Paprika’s (5B 5G 3P) en een groene salade* (1B 1G 1P)
Totalen: WW-punten 15G 16G 13P, calorieën 896*

VRIJDAG (6/4)
B: 2 roerei (0B 4G 0P) met 1 ounce avocado (1B 1G 1P) en 1 sneetje volkorenbrood (3B 3G 3P)
L: OVERBLIK Met Kalkoen Gevulde Paprika’s (5B 5G 3P) en een groene salade (1B 1G 1P)
D: Pastasalade met kreeftenbroodje (6B 7G 6P)

Totalen: WW-punten 16B 21G 14P, calorieën 910*

ZATERDAG (6/5)
B: Banaan Pannenkoek Granen (5B 6G 5P)
L: BLT Salade Met Avocado (5B 5G 5P)
D: DINER UIT of BESTELLEN

Totalen: WW-punten 10B 11G 10P, calorieën 469*

ZONDAG (6/6)
B: Frittata met kwark-ei en worst (3B 7G 3P) en 1 kop meloen (0B 0G 0P)
L: Open Tonijn Melt Sandwich (recept x 2) (4B 5G 4B) met een appel (0B 0G 0P)
D: Gegrilde komijn gekruide varkenshaas (3B 3G 2P) met zwarte bonen, avocado, komkommer en tomatensalade (2B 3G 2P)

Totalen: WW-punten 12B 18G 11P, calorieën 900*

*Dit is slechts een richtlijn, vrouwen moeten streven naar ongeveer 1500 calorieën per dag. Hier is een handige rekenmachine om je caloriebehoefte in te schatten. Ik heb genoeg bewegingsruimte voor je gelaten om meer voedsel toe te voegen, zoals koffie, dranken, fruit, snacks, dessert, wijn, enz.
* Groene salade bevat 7 ½ kopje gemengde groenten, 2 lente-uitjes, ½ kopje elk: tomaten, komkommer, wortelen, kikkererwten en ¼ kopje lichte vinaigrette. Zet 1 portie salade apart voor de lunch op vrijdag.

*Google-document

CreditSource link

Cateringinhoogezandsappemeer
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart