Copycat Olive Garden Soepstengels thuis gemaakt

Deze website kan gelieerde links en advertenties bevatten, zodat we u recepten kunnen verstrekken. Lees mijn privacybeleid.

Deze copycat Olive Garden Breadsticks zijn waanzinnig lekker! Vers, boterachtig en knoflookachtig, je kunt nog steeds onbeperkt soepstengels hebben, alleen deze smaken beter!

Maak er thuis een Olive Garden-avond van en voeg deze ongelooflijke copycat-recepten toe voor een complete maaltijd. Probeer Salad, Gnocchi of Alfredo Pasta voor een heerlijke maaltijd in restaurantstijl in het comfort van uw eigen huis.

Een bos van soepstengels gewikkeld in een handdoek klaar om te eten.

Olive Garden Soepstengels

Olive Garden moet bovenaan de lijst staan ​​van een gezinsvriendelijk en favoriet gezinsrestaurant. Het eten is goddelijk, het vult je en iedereen kan krijgen wat ze willen. We zijn het misschien niet altijd eens over wat we allemaal willen als hoofdgerecht, maar we kunnen het allemaal eens zijn over de eindeloze mand met broodstengels. Omdat deze soepstengels van Olive Garden zo lekker zijn, ging ik ze zelf maken. En ik denk dat deze nagemaakte soepstengels nog lekkerder smaken dan die uit het restaurant. Nu heb ik gewoon een extra chef in de keuken nodig om een ​​eindeloze voorraad aan te houden als we eten!

Deze Olive Garden Soepstengels zijn echt vrij eenvoudig. En net als de copycat Olive Garden Dressing, zullen deze vanaf nul nog lekkerder smaken. Laat je niet afschrikken door het werken met gist, ik heb alle ins en outs zodat je van binnen perfect luchtig kunt worden en knapperige broodstengels aan de buitenkant. En als de taaie, zachte textuur niet genoeg was, ga ik je smaakpapillen verblinden met een boterkruid dat niet van deze wereld geweldig is! Deze copycat Olive Garden-soepstengels worden vanaf nu uw gezin naar het recept!

Ingrediënten voor Olive Garden Soepstengels

Net als bij de meeste soepstengels is dit een heel gemakkelijk deeg om in elkaar te zetten en te maken. De meeste ingrediënten staan ​​in je voorraadkast!

  • Warm water: Houd de temperatuur tussen de 95 en 115 graden voor een optimale gisting.
  • Actieve droge gist: Dit is iets anders dan instantgist.
  • Kristalsuiker: Voedt de gist.
  • Extra vergine olijfolie: Klassieke smaak voor soepstengels.
  • Zout: Nodig voor smaak en balans.
  • Meel: Voor alle doeleinden of ongebleekt meel zal werken.

Borstel op knoflookboter

Breng je copycat Olive Garden-soepstengels naar een hoger niveau met deze knoflookboter. Het is een simpele combinatie die snel in elkaar smelt!

  • Ongezouten boter gesmolten: Als u ongezouten gebruikt, zorgt u ervoor dat het niet te zout is.
  • Zout: Het klassieke beetje zout dat je op het origineel aantreft.
  • Knoflook poeder: Die lekkere knoflooksmaak die niet al te overweldigend is.
  • Verse peterselie: Gehakt, optioneel

Zelfgemaakte soepstengels maken

Zo lekker, zo makkelijk en in een mum van tijd klaar! Deze soepstengels van Olive Garden zijn keer op keer favoriet bij het hele gezin.

  1. Activeer de gist: Meng water, gist en suiker in de kom van een mixer. Laat 5 minuten staan ​​tot het schuimig is.
  2. Voeg de rest toe: Voeg olijfolie, zout en bloem toe. Mix met de deeghaak gedurende 6-8 minuten op medium-lage snelheid tot een gladde massa. Breng over naar een geoliede kom en dek af met plasticfolie besproeid met kookspray. Laat rijzen tot het verdubbeld is, ongeveer een uur.
  3. Voorbereiden: Verwarm de oven voor op 425.
  4. Vorm: Sla het deeg uit en leg het op een licht met bloem bestoven werkblad. Snijd in 12 gelijke porties, elk ongeveer 60 gram. Rol uit in blokken van 8-9 inch en leg ze op bakplaat. Laat 10-15 minuten rusten.
  5. Maak boter Kruiden: Terwijl het deeg rust, meng je de knoflookboter: gesmolten boter, knoflookpoeder, zout en peterselie.
  6. Bak en borstel: Bak 12-15 minuten, tot ze goudbruin zijn. Borstel onmiddellijk met kruidenboter.
Het deeg ervoor en erna rijzen, tot soepstengels gevormd, bestrooid met kruiden voor het bakken.

Breadstick Tips en variaties

Dit recept lijkt erg op mijn snelle en gemakkelijke deegrecept, dus ik weet dat je dit kunt maken en iedereen zal onder de indruk zijn.

  • Gist: Er is een verschil tussen instant- en actieve droge gist, maar welke je ook hebt, bewijst ze allebei. Technisch gezien hoeft u de instantgist niet te bewijzen, het vereist geen “activering” zoals actieve gist doet. Maar ik vind het toch leuk om mijn instant te “activeren”. Zo weet ik of de gist goed is of niet. Als je gist na 10 minuten niet borrelt en rijzen, gooi het dan weg. Het is niet meer goed.
  • Suiker: De suiker is om de gist te voeren, maak je geen zorgen, je soepstengels zullen er helemaal niet zoet van smaken.
  • Knoflook: Als je een sterkere knoflooksmaak wilt, snijd de verse knoflook fijn en roer deze door de gesmolten boter. Je kunt de kruidenboter op de soepstengel zowel voor als na het bakken borstelen.
  • Kruiden: Knoflook en zout zijn de klassieke smaakmakers van Olive Garden, maar je kunt het ook door elkaar halen. Gebruik in plaats daarvan een theelepel of twee Italiaanse kruiden of Ranch-kruiden.
  • Zoeter: Verander deze hartige broodstengels in een dessert door kaneel en suiker door de gesmolten boter te mengen en er bovenop te smeren voor een kaneelbroodstengel traktatie.
  • Dubbel en opslaan: Als ik jou was, zou ik deze partij soepstengels waarschijnlijk verdubbelen. Ze zijn zo verslavend dat je de extra’s wilt, geloof me. En als je toch restjes hebt, bewaren ze in een plastic zak 3 dagen op kamertemperatuur of in de vriezer tot 3 maanden. Verwarm de restjes in folie in de oven tot ze warm en gaar van binnen zijn.

Borstel op meer boterachtige kruiden nadat ze zijn gebakken.

Waarmee dient u Copycat Olive Garden Soepstengels?

Naast het serveren van deze met Olive Garden-achtige favorieten zoals Slow Cooker Pasta e Fagioli en Creamy Zuppa Toscana, zijn deze soepstengels ook geweldig om in te dippen. Zoek een lievelingssaus en dip hem maar, iedereen houdt van een lekkere dip.

Broodstengels op een bord plaatsen dat in een handdoek is gewikkeld en klaar om te eten.


  • Meng water, gist en suiker in een kom of mixer. Laat 5 minuten staan ​​tot het schuimig is.
  • Voeg olijfolie, zout en bloem toe. Meng met de deeghaak 6-8 minuten op medium lage snelheid tot een gladde massa. Breng over naar een geoliede kom en dek af met plasticfolie besproeid met kookspray. Laat rijzen tot het verdubbeld is, ongeveer een uur.
  • Verwarm de oven voor op 425.

  • Sla het deeg neer en leg het op een licht met bloem bestoven oppervlak. Snijd in 12 gelijke porties, elk ongeveer 60 gram. Rol uit tot 8-9 inch blokken en zet aan bakplaat. Laat 10-15 minuten rusten.
  • Terwijl het deeg rust, meng je de knoflookboter: gesmolten boter, knoflookpoeder, zout en peterselie.

  • Bak ze in 12-15 minuten goudbruin. Borstel onmiddellijk met kruidenboter.

Dient: 12

Calorieën224kcal (11%)Koolhydraten30g (10%)Eiwit4g (8%)Dik10g (15%)Verzadigd vet4g (20%)Trans vet1gCholesterol15mg (5%)Natrium391mg (16%)Kalium51mg (1%)Vezel1g (4%)Suiker2g (2%)Vitamine A.203IE (4%)Vitamine C1mg (1%)Calcium9mg (1%)Ijzer2mg (11%)

Alle voedingsinformatie is gebaseerd op berekeningen van derden en is slechts een schatting. Elk recept en elke voedingswaarde is afhankelijk van de merken die je gebruikt, meetmethoden en portiegroottes per huishouden.

Cursus Brood

Keuken Italiaans, Italiaans Amerikaans

Trefwoord copycat-soepstengels van de olijftuin, soepstengels van de olijftuin

CreditSource link

Cateringinhoogezandsappemeer
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart